Novosti Sport Događanja

Naučite krojiti i šivati na novom tečaju POUVG-a

17.03.2021. / Ivana Ćurić

S obzirom da su ovakvi tečajevi već duže traženi među goričkom publikom Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira nove tečajeve krojenja i šivanja. Upisi su u tijeku!

POUVG organizira tečajeve krojenja i šivanja za osobe starije od 15 godina.

-Budite praktični u svakodnevnom životu, uštedite i iskažite svoju kreativnost. Sašijte stolnjak, zavjesu ili neki unikatni odjevni predmet - suknju, bluzu, haljinu i sl. Ovisno o vašem predznanju i iskustvu, organiziramo dvije vrste tečajeva, osnovni i napredni.

Osnovni tečaj traje 60 sati nastave i obuhvaća uvod u osnove krojenja i šivanja, tehnike rukovanja šivaćim priborom i strojem, šivanje jednostavnih stvari (zavjese, jastučnice, stolnjaci), prepravke odjevnih predmeta i sl.

Napredni tečaj traje 20 nastavnih sati i namijenjen je onima koji imaju osnovno znanje. Podrazumijeva krojenje i šivanje složenijih odjevnih predmeta. Pristup je individualan te svaki polaznik/ica kroz praktični rad savladava tehniku krojenja i šivanja željenog odjevnog predmeta 

Upisi su mogući svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 sati u POUVG, Zagrebačka 37, a više info o cijeni i prijavi na tečaj potražite OVDJE.

Podijeli