Novosti Sport Događanja

Juniori Gorice dramatičnim preokretom kod Lokosa izborili četvrtfinale Kupa Hrvatske

18.03.2021. / Damir Žbulj

Nakon što su seniori Gorice u utorak preko Hajduka stigli do povijesnog uspjeha i plasmana u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa, njihovim stopama krenuli su i juniori, koji su dramatičnom 3:2 pobjedom nad vršnjacima iz Lokomotive stigli do četvrtfinala hrvatskog Kupa.

 

Lokosi su dva puta imali prednost, ali je Gorica golovima Cahanija i mladog crnogorskog reprezentativca Gajića dolazila do izjednačenja, dok je pogodak odluke u 71. minuti dvoboja zabio Mihael Đopar, bivši igrač Lokomotive. 

Pod vodstvom Svena Rajića u početnoj postavi bili su Ivan Ševerdija, Ivan Josip Zorica, David Kovačić, Ante banić, Marko Burić, Mihael Đopar, Luka Artuković, Tin Zavalić, Lion Cahani, Vlado Gajić i Patrik Jug, dok su u nastavku zaigrali još i Marko Krznarić, Ivan Knežić, Domagoj Matić, Karlo Klarić, Luka Brandić i Tin Mustapić. Na klupi je ostao rezervni vratar Matija Halilić.

Iz NS Zagreb svoje mjesto u četvrtfinalu Kupa Hrvatske osigurali su još i juniori Dinama, pod trenerskom palicom Igora Cvitanovića, koji su sa 6:0 bili bolji od Dubrave Tim kabela. 

(Foto: Nogometna škola HNK Gorica)

Podijeli