Novosti Sport Događanja

FOTO U Barbarićima Kravarskim jutros intervenirali vatrogasci, gorio dimnjak obiteljske kuće

20.03.2021. / Petar Brnada

U Barbarićima Kravarskim rano jutros intervenirali su vatrogasci DVD Kravarsko koji su gasili zapaljeni dimnjak na jednoj obiteljskoj kući.

Dojavu o požaru dimnjaka zaprimili su oko 07:30 sati, a odmah po dojavi na intervenciju su izašli s vatrogasnim vozilom autocisternom KRAVARSKO 120 sa dva vatrogasca i kombi vozilom KRAVARSKO 104 sa četiri vatrogasca.

Iz DVD-a Kravarsko kazali su kako se požar dimnjaka srećom nije proširio na okolnu konstrukciju krova te je u kratkom roku ugašen.

-Izvršili smo i čišćenje dimovodnog kanala i ostali na dežurstvu do potpunog izgaranja čađe u dimnjaku- izvijestili su iz DVD-a Kravarsko.

 

Foto: DVD Kravarsko

Galerija slika

FOTO U Barbarićima Kravarskim jutros intervenirali vatrogasci, gorio dimnjak obiteljske kuće FOTO U Barbarićima Kravarskim jutros intervenirali vatrogasci, gorio dimnjak obiteljske kuće FOTO U Barbarićima Kravarskim jutros intervenirali vatrogasci, gorio dimnjak obiteljske kuće FOTO U Barbarićima Kravarskim jutros intervenirali vatrogasci, gorio dimnjak obiteljske kuće FOTO U Barbarićima Kravarskim jutros intervenirali vatrogasci, gorio dimnjak obiteljske kuće

Podijeli