ODLAZAK U POLITIČKU MIROVINU: Zvonko Hrenčević odradio posljednju sjednicu Općinskog vijeća Orla

Načelnik Ervin Vujica, zahvalio je vijećniku na konstruktivnom radu u protekle četiri godine, a za odlazak u političku mirovinu nagradio ga je prigodnim poklonom, koji ga je ugodno iznenadio
DSC_2332

Od osnutka Općine Orle u svim sazivima Općinskog vijeća bio je Zvonko Hrenčević. Vijećnik SDP-a sinoć je odradio i posljednju sjednicu u ovom sazivu Vijeća. Osim što je ovom sjednicom raspušten saziv Vijeća za razdoblje od 2017. do 2021. godine, bila je to ujedno posljednja sjednica na kojoj je kao vijećnik sudjelovao Zvonko Hrenčević.

-Surađivao sam s četiri načelnika, no moram istaknuti kako je sadašnji načelnik uvijek imao razumijevanja za udruge. Uvijek nas je lijepo saslušao i nikada nije pružao otpor- kazao je Hrenčević.

Načelnik Ervin Vujica, zahvalio je vijećniku na konstruktivnom radu u protekle četiri godine, a za odlazak u političku mirovinu nagradio ga je prigodnim poklonom, koji ga je ugodno iznenadio.

-Iako smo političkih različitih predznaka, svi zajedno trebamo staviti glave na okup, kako bi stvorili što bolje uvjete za naše mlade- poručio je na kraju vijećnik SDP-a.

Hrvatska
Izbor urednika
Općina
Orle
Politika
Zagrebačka županija