Novosti Sport Događanja

Za programe sportskih udruga Zajednica daje 350 tisuća kuna na raspolaganje

24.03.2021. / Ivana Ćurić

Za programe sportskih udruga Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice na raspolaganje stavlja 350.000 kuna.

ZŠUGVG objavila je javni poziv u svrhu dodjele financijskih potpora udrugama s područja Grada Velike Gorice za programe u sportu za 2021. godinu, a koji poziv ostaje otvoren do utroška sredstava.

Natječajna dokumentacija za ovaj Poziv dostavlja se u zatvorenoj omotnici koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu podnositelja prijave, preporučenom pošiljkom ili dostavom u tajništvo Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice, obavezno uz naznaku: „Prijedlog programa/projekata u sportu za 2021. godinu“ – NE OTVARATI.

Prijedlozi programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima koji su dostupni na mrežnim stranicama Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice www.zsugvg.hr na adresu: Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice, Ljudevita Gaja 25, 10 410 Velika Gorica


Povjerenstvo će razmatrati samo one programe koji su pravodobno prijavljeni te koji zadovoljavaju propisane uvjete Poziva, a jedna sportska udruga ima pravo na sufinanciranje samo jednog programa u 2021. godini. Više detalja javnog poziv ai potrebne obrasce pronađite OVDJE.

Podijeli