Novosti Sport Događanja

Ivo Jelušić ukazao na katastrofalno stanje prometne i komunalne infrastrukture

14.04.2021. / Redakcija

Kandidat za gradonačelnika Ivo Jelušić sa svojim suradnicima i predstavnicima gradskih četvrti obišao je neke od ulica na području grada Velike Gorice, koje se za svake malo veće kiše suočavaju s problemom vode, odnosno ogromnih lokvi koje stoje na prometnicama te uz prometnice, a koje su rezultat katastrofalne prometne i komunalne infrastrukture u nekim dijelovima Velike Gorice.

Kako bi što zornije ukazao na probleme, Jelušić je u jednom trenutku obuo gumene čizme, jer na drugačiji način vodu koja stoji kraj ceste nije moguće prijeći.

„Velika Gorica ima veliko jezero Čiče, nastalo kroz par desetljeća kopajući šljunak. Veliko je i ima ogroman turistički, gospodarski i sportsko-rekreativni potencijal. I to ćemo iskoristiti. Ali, Gorica poslije svake kiše ima na desetine, pa i stotine, i ovakvih malih jezera. Ona nisu rezultat šljunčarenja, niti imaju svoj potencijal. Ona su rezultat dugogodišnje nebrige gradske uprave o svojim cestama i o svojim građanima. Ta jezera moraju nestati i to moramo promijeniti“, kazao je Ivo Jelušić nakon što je obišao nekoliko lokacija.

„To ću promijeniti. Da se nije razbacivalo i dijelilo novce na preskupe i pretplaćene gradske  investicije koje se dobivali uvijek isti, moglo se sve ove ceste davno sanirati. No nije. Ali hoće, kada u Goricu uvedemo red!“, zaključio je Jelušić.

 

Galerija slika

Ivo Jelušić ukazao na katastrofalno stanje prometne i komunalne infrastrukture Ivo Jelušić ukazao na katastrofalno stanje prometne i komunalne infrastrukture Ivo Jelušić ukazao na katastrofalno stanje prometne i komunalne infrastrukture Ivo Jelušić ukazao na katastrofalno stanje prometne i komunalne infrastrukture

Podijeli