Novosti Sport Događanja

Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici

19.04.2021. / Redakcija

Radovi na asfaltiranju prometnica u sklopu projekta „Aglomeracija Velika Gorica” nastavljeni su ovih dana. Kroz ovaj, povijesni projekt našeg Grada, brojne će prometnice dobiti novo lice.

-Krenuo je nastavak asfaltiranja u sklopu Aglomeracije Velika Gorica”, zahvaljujem se svim sugrađanima na strpljenju, to je uistinu najveći povijesni projekt našega grada, komunalna infrastruktura na samo u projektu aglomeracije nego općenito naše prometnice se trudimo dovesti u što bolje stanje-rekao je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Za vikend je obišao radove u Selnici gdje je asfaltirano šest ulica ukupne dužine 1200 metara, te u Velikoj Mlaki gdje je također započelo asfaltiranje.

-U Selnici je zadnjih nekoliko dana asfaltirano šest ulica, preko 1200 metara prometnica, također u Velikoj Mlaki je počelo asfaltiranje kroz projekt Aglomeracije i sada se to nastavlja u svim naseljima koja su obuhvaćena projektom, odnosno gdje su već postavljeni cjevovod i infrastruktura. Očekujemo da ćemo u što kraćem vremenskom roku dovesti naše prometnice u bolje stanje-kazao je Ačkar.

Naglasio je kako u sklopu projekta „Aglomeracije Velika Gorica” Europska unija financira samo onaj dio gdje postoji infrastruktura, pa je Grad preuzeo obavezu da u punom profilu asfaltira one prometnice gdje ta infrastruktura nije postojala.

Galerija slika

Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici Nastavak asfaltiranja u sklopu „Aglomeracije”: Novi asfalt u Velikoj Mlaki i Selnici

Podijeli