Novosti Sport Događanja

Uskoro kreću upisi u dječje vrtiće, sve informacije, podatke i rokove pronađite na jednom mjestu

21.04.2021. / Petar Brnada

Grad Velika Gorica uputio je obavijest da uskoro počinju prijave za upis u dječje vrtiće na području grada.

Ovo je već peta godina postojanja e-Upisa koji su u ovim epidemiološkim uvjetima jedina moguća opcija, a osim što je prijava za upis djeteta značajno pojednostavljena, ona je ujedno i sigurna, ističu iz Grada, a ako ste u sustavu e-Građani, prikupljanje dokumentacije će Vam biti znatno olakšano.

Stoga su na službenim gradskim web stranicama objavljene sve potrebne informacije i podatci o dječjim vrtićima, rokovima, programima i načinu prijave, kao i kontakti u slučaju da vam je potrebna pomoć. U Planu upisa pronaći ćete informacije o broju slobodnih mjesta na pojedinim lokacijama.

Zahtjevi za upis djece u dječje vrtiće podnose se od 3. do 14. svibnja 2021. godine na web stranici e-Upisi koja se nalazi na poveznici: eupisi.gorica.hr

-Zahtjev za upis djeteta može se podnijeti isključivo elektronskim putem u jedan dječji vrtić. Za online prijavu neophodno je imati adresu elektroničke pošte (e-mail). Preporučujemo da prijavu vršite putem računala, a ne mobilnih telefona, na preglednicima Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge. U slučaju da Vam je potrebna pomoć, možete se obratiti Helpdesk službi za pomoć korisnicima putem e-mail adrese: helpdesk@fleksbit.hr i telefona: 0800 26 26 radnim danom od 8 do 20 h- priopćili su iz Grada.

Za informacije o dječjem vrtiću, možete se obratiti dežurnim djelatnicima na navedene brojeve telefona ponedjeljkom od 15 do 18 sati, a od utorka do petka od 10 do 12 sati.

Navedeni brojevi mobilnih telefona dostupni su za pomoć roditeljima isključivo u vrijeme predaje zahtjeva za upis djece (od 3. do 14. svibnja). Izvan navedenih datuma i termina informacije se mogu dobiti putem službenih mailova koji su objavljeni na web stranicama dječjih vrtića.

Sve o redovitim cjelodnevnim programima, posebnim i alternativnim cjelodnevnim programima, dokumentaciji te ostalim informacijama možete pronaći OVDJE.

Podijeli