Neven Karas ulazi u izbornu utrku kao zamjenik Krešimira Ačkara

Neven Karas u političkom životu Velike Gorice sve je samo ne nepoznato lice
DSC_4159

Krešimir Ačkar, kandidat HDZ-a i koalicijskih partnera Nezavisne liste Stjepana Kožića, BM 365-Stranke rada i solidarnosti, HSU-a i HSLS-a predstavio je danas svog kandidata. Riječ je o dosadašnjem predsjedniku Gradskog vijeća Nevenu Karasu, za kojeg Krešimir Ačkar ima samo riječi hvale.

-Kada netko ima životopis kao što ga ima Neven Karas onda takvo pitanje postaje suvišno. On je cijeli život aktivan u političkom, društvenom i sportskom životu Velike Gorice. To je čovjek koji živi naš grad, našu Veliku Goricu- istaknuo je Ačkar na predstavljanju svoga zamjenika.

Neven Karas u političkom životu Velike Gorice sve je samo ne nepoznato lice. Karas je između ostaloga bio osnivač Veleučilišta Velika Gorica, a kao nositelj Nezavisne liste jedini je u povijesti Velike Gorice ušao u Gradsko vijeće u kojem je bio u dva saziva, uključujući i ovaj posljednji. U oba navrata obnašao je dužnost predsjednika, a u jednom trenutku svoje političke karijere bio je i povjerenik Vlade za Veliku Goricu.

-O Nevenu Karasu u ovome gradu svatko govori s poštovanjem bez obzira čime se bavi, kojega su svjetonazora ili političke opcije. O njemu svi govore s maksimalnim respektom zbog svega što je radio u našem gradu- istaknuo je Ačkar i kazao kako su u protekle četiri godine imali sjajnu suradnju.

Neven Karas u svom se obraćanju zahvalio na ukazanom povjerenju.

-Jedan od razloga zašto sam prihvatio ovu kandidaturu je taj što živim u Velikoj Gorici i volim Veliku Goricu. Drugi razlog je taj što želim biti aktivan sudionik razvoja Velike Gorice- istaknuo je Karas, koji je u sportskim krugovima cijenjen kao predsjednik HRK Gorice.

-Krešu sam upoznao prije pet-šest godina, a intenzivno surađujemo u posljednje četiri godine. Moram reći kako smo kliknuli na prvu, a ono što mi se dojmilo kod njega to je njegov entuzijazam, neposrednost i pošten pristup, kao i socijalna osjetljivost. Krešo se u ova četiri mjeseca dokazao i pokazao kakav će biti gradonačelnik- poručio je za kraj Neven Karas.

Grad
Hrvatska
Politika
Velika Gorica
Zagrebačka županija