Novosti Sport Događanja

FOTO: VG Legacy uručio prijenosni EKG goričkoj hitnoj službi

21.04.2021. / Ivana Ćurić

VG Legacy još jednu hvalevrijednu humanitarnu akciju priveo je svom kraju te je točno u podne velikogoričkoj hitnoj pomoći uručio prijenosni EKG uređaj. 

Iako u sjeni niza humanitarnih akcija za stanovnike pogođene potresima, kraju je prošlog mjeseca došla humanitarna akcija za velikogoričku hitnu službu u organizaciji VG Legacyja. Kroz nekoliko održanih akcija ograničenih tadašnjim epidemiološkim mjerama koje su bile na snazi prikupljeno je 20.000 kuna čime su osigurana sredstva za prijenosni EKG uređaj.



Podsjetimo, VG Legacy je krenuo jako uspješno s ovom humanitarnom akcijom na Gastru Turopolja 2020 godine i prodajom božićnih adventskih vijenaca te uz sve donacije prikupilo se 20.000 kuna. Nažalost, potresi u prosincu su fokus humanitarnog djelovanja prebacili na druga mjesta i ljude u potrebi, no prikupljeni iznos morao se namjenski utrošiti i tako je gorička hitna dobila jedan novi uređaj.

Na dodjeli prijenosnog EKG uređaja danas su bili članovi VG Legacyja predvođeni Dalijom Zubek te mini Legacya kojima su ovom prilikom djelatnici Hitne medicinske pomoći pokazali unutrašnjost vozila hitne pomoći.

Velikogorička hitna tako je zahvaljujući brojnim donacijama u ovoj akciji od danas bogatija za novi, moderni uređaj koji će im uvelike olakšati rad na terenu, uređaj koji spašava živote.

-Zahvaljujemo se i predstavnicima EKSA GRUPE na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji, na najpovoljnijim cijenama, te na detaljnim uputama i prezentaciji uređaja.Veliko hvala i našim doktorima, sestrama, ravnatelju i ostalom osoblju hitne, što su našim "minijima" u znak zahvale za pomoć u prikupljanju sredstava detaljno pokazali unutrašnjost vozila hitne pomoći, na opće oduševljenje malenih. Još jedno veliko, najveće HVALA svima vama koji pratite i podržavate svaku našu akciju-poručili su iz VG Legacyja.

Galerija slika

FOTO: VG Legacy uručio prijenosni EKG goričkoj hitnoj službi FOTO: VG Legacy uručio prijenosni EKG goričkoj hitnoj službi FOTO: VG Legacy uručio prijenosni EKG goričkoj hitnoj službi FOTO: VG Legacy uručio prijenosni EKG goričkoj hitnoj službi

Podijeli