Novosti Sport Događanja

Velik uspjeh mladog automehaničara: Leon će Strukovnu školu predstavljati na natjecanju World skills Croatia

23.04.2021. / Maja Peranić

Učenik Srednje strukovne škole Velika Gorica Leon Pokupec osvojio je 2. mjesto na natjecanju automehaničara i tako se plasirao na Državno natjecanje World skills Croatia.

Ponovo odlične vijesti pristižu iz naših srednjih škola koje mogu biti ponosne na velikogoričku mladost koja ondje stasa i niže uspjehe. Veliko priznanje pristiglo je u Srednju strukovnu školu čiji se učenik istaknuo na izlučnom natjecanju automehaničara te postigao plasman na državno natjecanje. Riječ je o mladom Leonu Pokupcu koji je na natjecanju nastupio pod mentorstvom stručnog učitelja Davora Majića.

-U utorak 20. travnja 2021. godine provedeno je izlučno natjecanje učenika automehatroničara na kojem je naš učenik Leon Pokupec osvojio 2. mjesto postigavši 80 bodova. Prvo mjesto osvojio je učenik Elektrostrojarske obrtničke škole Zagreb, a onda je uslijedila Velika Gorica, pa učenik Industrijsko strojarske škole u Zagrebu-objasnili su iz Srednje strukovne škole.

Na ovaj uspjeh i plasman na natjecanje World skills Croatia ponosna je cijela škola, a posebno mentor Majić .

-Natjecanje je proteklo dobro i korektno bez obzira na to što je bilo organizirano u online okruženju preko Zoom-a uz tehničku podršku nastavnika Matije Majdaka i Ivice Pavlovića-izvijestili su iz Srednje strukovne škole.

(foto: Srednja strukovna škola Velika Gorica)

Podijeli