Novosti Sport Događanja

FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša

23.04.2021. / Maja Peranić

I Turistička zajednica Grada Velike Gorice povodom Dana planeta Zemlje organizirala je sadnju cvijeća i to u suradnji s velikogoričkim dječjim vrtićima. Mališani su prionuli na posao i veselo sa svojim odgojiteljicama jučer zasadili cvijeće u dvorištima svojih vrtića.

-Kako bi očuvali zemlju, doprinijeli bio raznolikosti i zelenilu, još većoj proizvodnji kisika, ali i ljepoti okoliša u kojem živimo, radimo i igramo se klinci su sa svojim tetama zasadili sadnice cvijeća. Veselo je bilo u dječjim vrtićima jer klinci su uživali, a čemu je doprinio i prekrasan sunčani dan-izvijestili su iz Turističke zajednice.

Sudjelovali su djeca i odgojiteljice iz dječjih vrtića DV Velika Gorica u Pucekovićevoj, DV Ciciban iz ulice Vladimira Vidrića, DV Žirek iz Cvjetnog i Svačićeve, DV Žirek, predškolska skupina iz Tomaševićeve uz tete Davorku, Melitu i Danijelu, te DV Žirek, srednja odgojna skupina iz Tomaševićeve i tete Tanja i Ivana.

(FOTO: TZGVG)

Galerija slika

FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša FOTO: Mališani u vrtićima zasadili cvijeće za zdravlje i ljepotu okoliša

Podijeli