Novosti Sport Događanja

Amfetamine, tablete MDMA i marihuanu skrivao u stanovima u Gorici i Zagrebu pa ih preprodavao

23.04.2021. / Maja Peranić

Policija je podnijela kaznenu prijavu nad 31-godišnjakom zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Muškarca je u Zagrebu uhvatila s drogom koju je skrivao, vagao i pakirao u stanovima u Zagrebu i Velikoj Gorici.

-Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da osumnjičeni protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina i MDMA, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Centra, a nakon čega je drogu preprodavao-kazali su u policiji.

Dodali su kako su muškarca legitimirali na ulici u Zagrebu, ove srijede u večernjim satima te kod njega pronašli amfetamine i tablete MDMA.
 
-U srijedu, 21. travnja 2021. godine oko 20.15 sati u Zagrebu u Ulici Vice Vukova, policijski službenici su posumnjali u protupravno ponašanje muškarca kojeg su legitimirali i pri tome im je iz ruksaka koji je nosio na leđima dragovoljno izručio paket ispunjen s oko 1921 grama amfetamina, vrećicu ispunjenu s 20 grama amfetamina i ukupno 1013 komada tableta MDMA pakiranog u četiri plastične vrećice-izvijestili su.

Muškarac je drogu sakrivao i u stanu na području našeg grada.
 
- Pretragom stana u Velikoj Gorici koji koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 146,3 grama amfetamina pakiranog u 22 paketića, 0,85 grama marihuane i digitalnu vagu-izvijestili su iz PUZ-a.

(foto: PUZ)

 

Galerija slika

Amfetamine, tablete MDMA i marihuanu skrivao u stanovima u Gorici i Zagrebu pa ih preprodavao Amfetamine, tablete MDMA i marihuanu skrivao u stanovima u Gorici i Zagrebu pa ih preprodavao Amfetamine, tablete MDMA i marihuanu skrivao u stanovima u Gorici i Zagrebu pa ih preprodavao Amfetamine, tablete MDMA i marihuanu skrivao u stanovima u Gorici i Zagrebu pa ih preprodavao Amfetamine, tablete MDMA i marihuanu skrivao u stanovima u Gorici i Zagrebu pa ih preprodavao

Podijeli