Novosti Sport Događanja

Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“

24.04.2021. / Petar Brnada

Nevjerojatna ekipa VG Legacyja uspješno kraju privodi još jednu veliku akciju zahvaljujući kojoj baka Ankica (86) ponovno ima topli dom.

Danas je obavljena primopredaja stambenog kontejnera nabavljenog pomoću prikupljenih financijskih sredstava kroz VG Legacy, što je za baku Ankicu i sve prisutne volontere bio vrlo emotivan trenutak.

Podsjetimo, tijekom ožujka je krenula akcija prikupljanja sredstava za kupnju stambenog kontejnera koji će se postaviti u dvorištu gdje baka Ankica živi, kako ona ne bi trebala napustiti to mjesto. Organizirana je i humanitarna aukcija putem koje su prodavali predmete poznatih osoba i tako prikupljali novac za kontejner. Sredstva su prikupljena, usudimo se reći, brzinom svjetlosti, kako to obično i biva kad akciju organizira VG Legacy pa će baka Ankica napokon moći uživati u toplini svog novog doma u mjestu Dragotini nedaleko Gline.

-Bilo je jako emotivno kod primopredaje. Baka Ankica je, naravno, oduševljena, posebno kupaonicom koju će napokon imati. Naime, još od potresa nije imala ni kupaonicu, WC i ostalo. Još ima posla oko raznih priključaka. Tu su bili dečki iz vodoinstalaterske firme koje je napravila sve radove. Jučer su spojili i kanalizaciju i vodu, a danas su u tijeku i električarski radovi. Mi smo sretni da je akcija dobro završila, zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i uskoro se javljamo sa službenim useljenjem bake Ankice- rekla nam je je Dalija Zubek iz VG Legacyja.

Galerija slika

Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“ Baka Ankica (86) napokon u novom domu! „Primopredaja je bila vrlo emotivna, hvala svima do neba!“

Podijeli