Novosti Sport Događanja

Krenuli 1,3 milijuna kuna vrijedni radovi na uređenju željezničke stanice

26.04.2021. / Maja Peranić

Krenuli su radovi na uređenju željezničke stanice Velika Gorica. Radovi su vrijedni 1,3 milijuna kuna,a u potpunosti ih financira HŽ infrastruktura. Ovom, prema najavama iz Grada, prvom fazom radova asfaltirat će se parkiralište te će se postaviti javna rasvjeta na željezničkoj stanici.

-Nakon dogovora s ministrom prometa Olegom Butkovićem i direktorom HŽ Infrastrukture Ivanom Kršićem započeli su radovi na prvoj fazi uređenja željezničke stanice u Velikoj Gorici. Radove u vrijednosti 1,3 milijuna kuna u potpunosti financira HŽ Infrastruktura, a obuhvaćaju asfaltiranje parkirališta i postavljanje javne rasvjete-izjavio je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Onima koji svakodnevno koriste željeznički prijevoz s kojim se do Zagreba stigne za 15-ak minuta, posebno u noćnim satima, bit će ugodnije jer uređene rasvjete do sada nije bilo. Nađe li se i mjesta za bolju povezanost željezničke postaje u Kolodvorskoj ulici i autobusnog kolodvora u gradu, ovu vrstu prijevoza moglo bi ubuduće koristiti još više građana.

Galerija slika

Krenuli 1,3 milijuna kuna vrijedni radovi na uređenju željezničke stanice Krenuli 1,3 milijuna kuna vrijedni radovi na uređenju željezničke stanice Krenuli 1,3 milijuna kuna vrijedni radovi na uređenju željezničke stanice Krenuli 1,3 milijuna kuna vrijedni radovi na uređenju željezničke stanice

Podijeli