Novosti Sport Događanja

FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama!

30.04.2021. / Petar Brnada

Usprkos pandemijskom okruženju u kojemu živimo već duže od godinu dana, u Velikoj Gorici ipak je obilježen Svjetski dan plesa!

Za to su zaslužni mladi plesači iz SPK Vega pod vodstvom svog trenera Tomislava Odžića koji su zajedno s učenicima 2.E razreda OŠ Eugena Kumičića iskoristili lijep proljetni dan na Tuđmancu gdje su čitali slikovnicu Lukasova plesna pustolovina koja govori o dječaku plesaču, a čiji je tvorac upravo Tomo.

-Prijašnjih godina znali smo uživati u raznim plesnim izvedbama i mnogobrojnim plesnim stilovima povodom obilježavanja ovog dana. Ove godine nije bilo moguće okupiti sve velikogoričke plesne klubove na jednom mjestu, no to nije omelo članove SPK Vega da barem simbolično obilježe ovaj dan. Nakon uživanja u priči o Lukasu i svemu onome s čime se je susreo kao plesač, djeca su s oduševljenjem i zaplesala. Oni hrabriji su se okušali i u akrobacijama- prepričao nam je Tomo jučerašnje druženje na Tuđmancu.

Kasnije su najmlađi članovi SPK Vega odradili i trening na otvorenom te privukli pozornost svih šetača u Parku Franje Tuđmana. Jesu li uspjeli obilježiti Svjetski dan plesa, prosudite sami.

Galerija slika

FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama! FOTO Mladi plesači SPK Vega na Tuđmancu obilježili Svjetski dan plesa, hrabriji se okušali i u akrobacijama!

Podijeli