NIKOLA GRMOJA U VELIKOJ GORICI: Ivan Bekavac igra važnu ulogu u Velikoj Gorici

Nikola Grmoja u Ivanu Bekavcu vidi jednu od najvećih uzdanica stranke uoči lokalnih izbora
20210503_090606

Plemenita općina turopoljska bila je tema današnje tiskovne konferencije MOST-ovog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice Ivana Bekavca, na kojoj su se uz njega prisutnim medijima obratili saborski zastupnik Nikola Grmoja i ispred zemljišnih zajednica Stjepan Rakarec.

Predstavnik POT-a sjedit će na kolegijima gradonačelnika. Plemenita općina turopoljska imat će poseban značaj uz suradnji s upravnim odjelom za poljoprivredu i EU fondove u Velikoj Gorici. Planira postaviti spomenik Turu – govedu, a gradske ćemo ulice imenovati imenima Zdravka pl. Lučića i gospodina Franje pl. Kosa- kazao je između ostaloga Ivan Bekavac.

Upravo u njemu saborski zastupnik MOST-a iz VI. izborne jedinice, Nikola Grmoja vidi jednu od najvećih uzdanica stranke uoči lokalnih izbora.

-Sretni smo, jer ovo su prvi izbori u Zagrebačkoj županiji gdje izlazimo sa svojim listama u gotovo svim gradovima i općinama. Većinski samostalno, osim u jednoj općini i gradu. Ovdje u Velikoj Gorici imamo jednu širu potporu za našeg Ivana Bekavca te smo ponosni što on igra jako važnu ulogu u Velikoj Gorici. Vjerujem kako će Ivan ući u drugi krug i tamo odnijeti pobjedu- kazao je Nikola Grmoja, koji je zadovoljan radom organizacije na nivou Zagrebačke županije, bez obzira što na kraju nisu prikupili dovoljan broj potpisa za kandidatkinju za županicu Zagrebačke županije.

-Ono gdje ja vidim našu budućnost to su mladi, jer mi smo politička opcija s najvećim brojem mladih ljudi. Često mi kolege iz SDP-a u Saboru kažu mi smo na izdisaju, a vi ste budućnost. To me veseli i radostan sam zbog toga, kao i zbog napretka MOST-a u Velikoj Gorici- istaknuo je Grmoja.

-Iako nismo prikupili dovoljan broj potpisa za kandidaturu za županicu, nismo razočarani, jer mi još uvijek gradimo infrastrukturu- za kraj je kazao Grmoja.

Grad
Hrvatska
Politika
Velika Gorica
Zagrebačka županija