Sutra kreće prvo izdanje Turopoljske malonogometne lige

Liga će se igrati u naredna četiri četvrtka igrati na betonskom igralištu u Cvjetnom naselju
DSC_5659

Malonogometna liga Vukomeričkih gorica već je etablirano sportsko događanje na goričkom području, na kojem se unazad nekoliko godina igra i Malonogometna liga Turopolja i Posavine, a u naznakama je pokretanje još jedne lige. I dok se čeka početak ovih liga, Futsal Gorica na čelu s Igorom Mostarlićem odlučila je pokrenuti Turopoljsku malonogometnu ligu, koja će se u naredna četiri četvrtka igrati na betonskom igralištu u Cvjetnom naselju. Inicijativu je podržao i Grad Velika Gorica s obnašateljem dužnosti gradonačelnika Krešimirom Ačkarom.

Uz ekipu iz Futsal Gorice, u organizacijskom odboru je i Zlatko Petrac koji je prilikom jučerašnjeg izvlačenja skupina istaknuo kako su lige podijeljene u mikroregije te iz svakog podneblja sudjeluju po tri momčadi, koje će se od sutra pa u naredna četiri četvrtka boriti za titulu najbolje momčadi.

12 momčadi podijeljeno je u četiri skupine po tri momčadi, pa tako skupinu A čine; Gorenc, Jug VG i Gornje Turopolje, u skupini B igraju; Zapad VG, Posavina i Maslenki, skupinu C čine; Donje Turopolje, Centar VG i Kontra viktorija, dok u skupini D igraju; OPG Pancirov, Lomnica/Gradići i Lukavec/Odra.

Prve utakmica na rasporedu su sutra od 18 sati.

RASPORED
18,00 Gorenc – Jug VG
18,40 Zapad VG – Posavina
19,10 Gorenc – Gornje Turopolje
19,50 Zapad VG – Maslenki
20,30 Donje Turopolje – Centar VG
21,10 Posavina – Maslenki

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija