Novosti Sport Događanja

Poznati su dobitnici bespovratne financijske potpore za obnovu drvenih kuća i čardaka, iznosi sežu i do 50.000 kuna!

06.05.2021. / Petar Brnada

Povjerenstvo za provedbu Projekta obnove tradicijske graditeljske baštine Turopolja objavilo je Prijedlog liste za dodjelu bespovratne financijske potpore iz gradskog proračuna za zaštitu i održavanje tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Podsjetimo, Grad Velika Gorica i ove je godine raspisao Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Tako su pozvani vlasnici/suvlasnici; korisnici (zakupnici ili najmoprimci) tradicijskih objekata na području Grada Velike Gorice da podnesu prijave za dodjelu financijske potpore iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Grad Velika Gorica dodijelit će financijske potpore za obnovu tradicijskih objekata u maksimalnom iznosu do 50% od traženog iznosa navedenog u prijavnom obrascu, a najviše do 50.000,00 kuna.

Grad je sada objavio Prijedlog liste za dodjelu bespovratne financijske potpore iz gradskog proračuna za zaštitu i održavanje tradicijske graditeljske baštine Turopolja, a koju možete pronaći u nastavku.

-Temeljem članka 11. Pravilnika podnositelj prijave ima pravo prigovora na prijedlog liste koji mora dostaviti Povjerenstvu u pisanom obliku u roku od osam (8) dana od dana dostave prijedloga liste, na adresu: Grad Velika Gorica, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg kralja Tomislava 34, 10 409 Velika Gorica ili Pisarnicu, uz naznaku „Projekt obnove tradicijske graditeljske baštine – Prigovor na listu“ –priopćili su iz Grada.

Podijeli