Prijava

Vaša prijava

FOTO: KK Gorica s uspjehom završila školsku mini ligu, koja je iznjedrila maskotu kluba

[]

Nakon velikih uzbuđenja u polufinalnim i finalnim utakmicama završila je Košarkaška mini liga Velike Gorice. Veliki sportski projekt koji se odvijao od listopada do prosinca ove godine uključio je stotinjak učenika osnovnih škola s područja grada Velike Gorice i okolice. Liga je bila namijenjena svoj školskoj djeci, a cilj joj je bio podizanje svijesti o važnosti bavljenja sportom od najranije dobi kroz uključivanje u sportske programe.

Ekipe su se kroz tri kola natjecale po skupinama te su iznjedrile po četiri polufinalista OŠ Eugen Kvaternik, OŠ Nikola Hribar, OŠ Novo Čiče i OŠ Vukovina. Nakon polufinalnih dvoboja dobili smo i dva finalista koji su u međusobnom duelu odlučili o prvom pobjedniku mini lige. Pošlo je to za rukom mladim košarkaškim snagama iz OŠ Nikola Hribar. Oni su u finalnoj utakmici svladali vršnjake iz OŠ Eugen Kvaternik rezultatom 8:7.

Osim što je proglašen prvi pobjednik školske Mini lige KK Gorica dobila je i prvu službenu maskotu našeg kluba. Mladi košarkaši iz svih mlađih selekcija KK Gorica te učesnici Košarkaške mini lige izabrali su maskotu kluba od dvije ponuđene verzije turopoljskog bika.

Objava FOTO: KK Gorica s uspjehom završila školsku mini ligu, koja je iznjedrila maskotu kluba pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.