Prijava

Vaša prijava

FOTO: MO Turopolje proslavio svoj dan, predsjednik Vijeća Zoran Smrekar zahvalio svima na suradnji

[]

Za blagdan svetog Josipa Radnika posebno svečano bilo je u Turopolju, koje je proslavilo Dan mjesta. Cjelodnevni program obuhvatio je više događanja, među kojima je bila i sjednica Vijeća mjesnog odbora, kojoj ju uz predstavnike susjednih mjesnih odbora Rakitovca, Buševca i Kuča nazočio i zamjenik gradonačelnika Neven Karas.

Predsjednik Vijeća MO Turopolje Zoran Smrekar istaknuo je kako su od konstituiranja uspjeli ishoditi prenamjenu dijela Sportskog doma u ugostiteljski objekt, čime je Turopolje nakon više godina dobilo kafić. Također, obnovljen je križ u parku, a nastavljena je i energetska obnova Društvenog doma, koja se približava kraju.

-Suradnja s Gradskom upravom je jako dobro i ovim im se putem zahvaljujem na tome. Između ostaloga započeli smo s čišćenjem parcela u gradskom vlasništvu, koje su bile ruglo mjesta, pa je tako riješen problem stare mesnice i zgrade starog mjesnog odbora, koje su nakon 40-ak godina ne korištenja napokon uklonjene- kazao je Smrekar, pohvalivši rad svih mjesnih udruga, koje svojim aktivnostima obogaćuju društveni život Turopolja.

-Suradnja Vijeća sa svim udrugama je vrlo dobra, što je rezultiralo i organizacijom Adventa u Turopolju, u čemu su sudjelovale sve udruge. Angažman žena rezultirao je i osnivanjem nove udruge, Udruge žena TUR, što smatram velikim uspjehom, jer što više imamo udruga, društveni život nam je bogatiji- istaknuo je Smrekar, koji je najavio kako će Vijeće mjesnog odbora i dalje nastaviti raditi u istom smjeru.

Veliku podršku MO Turopolje i dalje će imati od strane Grada, koji razumije sve potrebe svojih mještana što je ponovio i zamjenik gradonačelnika Neven Karas.

-Drago mi je što mogu biti s vama i što vam mogu čestitati Dan mjesta. Suradnja koju imamo jako je dobra. Ovdje se vidi da svi radite, a kada je tako i Grad nastoji to pratiti svojim ulaganjima. Drago mi je što vam je društveni život u mjestu jako bogat, to je bogatstvo brojnih udruga koje imate i nastojte to i dalje čuvati- poručio je Karas.

Vijeće Mjesnog odbora zahvalilo se ovom prilikom svima kojima su u posljednjih godinu dana potpomogli njihov rad, a posebno je priznanje uručeno dugogodišnjem predsjedniku MO Turopolje, Zlatku Mihaniću.

Objava FOTO: MO Turopolje proslavio svoj dan, predsjednik Vijeća Zoran Smrekar zahvalio svima na suradnji pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.