Prijava

Vaša prijava

Kuče preko Čičke Poljane do Kupa na MNL Turopolja i Posavine

[]

Igrači Kuča na suveren su način došli do još jednog trofeja na Malonogometnoj ligi Turopolja i Posavine. Četiri uvjerljive pobjede i gol razlika 16:1 najbolji su pokazatelj kučke dominacije na ovogodišnjem Kup natjecanju.

Prvu “kantu” – Kup, Kučani koji su uvjerljivo najtrofejnija ekipa lige spremili su u svoje vitrine na uvjerljiv način. Zagrijavanje je odrađeno protiv Bukevja koje je poraženo s 4:0, a istim je rezultatom “palo” i Okuje. Branitelji naslova, Gornje Podotočje u polufinalu su doživjeli 5:1 poraz, dok je Čička Poljana u finalu prošla nešto bolje, s porazom 3:0.

Za sastav Kuča ovo je četvrta pobjeda u Kupu, a svoju će dominaciju igrači Drage Banića, željeti potvrditi i u ligi, gdje su u tri kola upisali tri pobjede. Nastavak serije tražit će već sutra, kada ih na Knejama čeka susret protiv Gornjeg Podotočja, koje je također na maksimalnom učinku.

KUP MNL TUROPOLJA I POSAVINE
1. KOLO: Drnek – Veleševec 9:1, Vukovina – Mraclin 3:2, Jagodno – Čička Poljana 1:2, Rakitovec – Okuje 1:2, Ribnica – Novo Čiče 0:2, Kuče – Bukevje 4:0, Lazina Čička – Turopolje 4:0
ČETVRTFINALE: Gornje Podotočje – Vukovina 4:1, Kuče – Okuje 4:0, Drnek – Čička Poljana 0:1, Novo Čiče – Lazina Čička 2:3 (2:3- 7m)
POLUFINALE: Gornje Podotočje – Kuče 1:5, Čička Poljana – Lazina Čička 2:1
FINALE: Kuče – Čička Poljana 3:0

Objava Kuče preko Čičke Poljane do Kupa na MNL Turopolja i Posavine pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.