Prijava

Vaša prijava

Dvoboj velikana na Kutiji šibica: Antunović group V.G. vs Bing Bang Cameo team


Dvoboj velikana na Kutiji šibica: Antunović group V.G. vs Bing Bang Cameo team

Kutija šibica polako ulazi u svoju završnicu. Štefanje kuca na vrata, a to je dan koji svatko od sudionika ovog kultnog malonogometnog turnira želi dočekati s torbom u dvorani. Jedan sudionik četvrtfinala već je poznat. To je Svadbeni salon Bagušić- Tropicana, dok će preostalih sedam sudionika biti poznato nakon današnjeg dana.

Nakon dugo vremena i jedna velikogorička momčad ima priliku ući u samu završnicu turniru. Riječ je o Antunović groupi V.G. za čije je okupljanje najzaslužniji Igor Mostarlić. U dosad tri odigrana susreta, momčad je ostvarila tri pobjede. Najprije su sa 7:0 svladali Goodfellas, sa 6:1 je svladana momčad Jarun Inservio, dok je u posljednjem susretu s 2:1 svladan Devotio consulting. Za ulazak u četvrtzavršnicu turnira Antunović group V.G. će večeras od 20,50 Bing Bang Cammeo teama.

-Ovo je spektakl, velikan ide na velikana. Pozivam sve da nas dođu podržati. Naš cilj se zna, to je završnica i odlazak do kraja. Imamo sjajnu momčad koja to može. Vjerujem da će nas u tome podržati i brojni Velikogoričani, koje pozivam da dođu u Dom sportova- kazao je ikona Kutije šibica i jedan od predvodnika goričke momčadi Igor Mostarlić.

Uz ovaj susret danas još igraju; Dribbling Sport bar-Ritz Club, Tim kabel-CB Dobermann, Quattro Leones-Trumm, Tupek Auto-Dimnjačarstvo Sopot, MNK Cvjetno Poliklinika Milivojević-Promotion play-Pizzeria bar i Pizzeria Stari Zagreb Borongaj lugovi-Pimont Zagreb, a na rasporedu su i četvrtfinalni susreti veteranskog turnira.

  • kutija sibica
  • Antunović group VG
  • Igor Mostarlić