Prijava

Vaša prijava

Gordan Jandroković: Oporba je jalova


Gordan Jandroković: Oporba je jalova

Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije održao je večeras radnu sjednicu povodom nadolazećih priprema za izbore za Europski parlament kojoj je nazočio i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, koji je jučer obišao osječko baranjsku županiju. Kako je u ponedjeljak na sjednici Predsjedništva HDZ-a donijeta odluka o osnivanju izbornog stožera za izbore za Europski parlament, glavni tajnik sada treba obići sve županijske organizacija te članstvo stranke upoznati s planovima.

-Ovo je jedna pripremna faza u kojoj stranka prelazi u izborni mod, osnivamo izborne stožere na razini županija, gradova i općina te upoznajemo naše članove s izbornom strategijom i programom. Vjerujem da ćemo pronaći najbolja i najkvalitetnija rješenja za ovaj dio Hrvatske- uoči sastanka novinarima je kazao Gordan Jandroković, koji se osvrnuo i na rad oporbe. 

-Rasprava u Saboru tijekom današnjeg i jučerašnjeg dana pokazuje da je oporba jalova i bez ozbiljnih ideja i prijedloga. Na sve načine pokušavaju dobiti određenu vidljivost, međutim ako pogledate u srž njihovih prijedloga i rasprava onda vidite da tu zapravo nema ideja i ozbiljne politike. Samim time oni nisu nikakva alternativa postojećoj Vladi i većini u Saboru- zaključio je Jandroković. 

  • HDZ Zagrebačke županije
  • Gordan Jandroković