Prijava

Vaša prijava

Riječi gradonačelnika Dražena Barišića obradovale judaše: Novi prostor se projektira


Riječi gradonačelnika Dražena Barišića obradovale judaše: Novi prostor se projektira

Uz Frana Krasnića na današnjoj konferenciji na kojoj je predstavljen projekt „Judo inkluzija“ kojeg u naredne tri godine provodi Judo klub osoba s invaliditetom Fuji, obratila se i Lana Mičanović, koja je također pokupila sve simpatije prisutnih u Gradskoj vijećnici. Lana je članica Judo kluba osoba s invaliditetom posljednjih šest godina, a u svom govoru osvrnula se na najveći problem- nedostatak vlastitog prostora gdje bi obavljali svakodnevne treninge.

-S obzirom na to da Fuji još nema svoju dvoranu koristimo dvoranu Judo kluba Pinky koji nam pomaže u treninzima. Njihovi članovi pomažu nam odraditi treninge i učiniti ih zabavnijima. Sviđa mi se naša inkluzija i što me ne tretiraju drugačijom i mislim da zajedno možemo puno toga postići, jer mi smo jedna velika obitelj- poručila je Lana.

Gradonačelnik Dražen Barišić nije ostao iznenađen pitanjem, već je na zadovoljstvo sviju prisutnih istaknuo kako se novi prostor projektira, jer judo to zaslužuje svim onim rezultatima koje su njegovi natjecatelji minulih godina postigli.

-Taj prostor će biti polivalentan te će judo biti nositelj. On će biti kod Osnovne škole Eugena Kvaternika, a obuhvatit će unutarnje i vanjske prostore. Bit će u sastavu škole, ali autonomno za sebe sa svim onim potencijalima i kapacitetima. Prije prvog rođendana ovog projekta ja vjerujem da ćemo vidjeti zidine objekta, a predsjednicu pozivam da bude kuma- otkrio je gradonačelnik Barišić.

  • Judo inkluzija
  • Judo klub osoba s invalidtetom Fuji
  • Gradonačelnik Dražen Barišić