Prijava

Vaša prijava

FOTO: Dejan Radonjić presudio Gorici


FOTO: Dejan Radonjić presudio Gorici

Lokomotiva je i dalje crna mačka za nogometaše Gorice. Niti u trećem ovosezonskom susretu, Goričani nisu uspjeli skinuti skalp Lokosima. U susretu odigran na Gradskom stadionu Lokomotiva je slavila s 2:0, čime je došla do treće pozicije, dok je Gorica ostala šestoplasirani sastav 1. HNL.

Većim dijelom prvog poluvremena gosti su bili bolja i dominantnija momčad, a svoju nadmoć Lokomotiva je kapitalizirala u 37. minuti kada je nakon prekida najbolje reagirao Dejan Radonjić, kojem s jednog metra nije bilo teško matirati Kristijana Kahlinu, koji se prije toga istaknuo s nekoliko lijepih intervencija.

U nastavak susreta domaći trener Sergej Jakirović ušao je s dvije zamjene, jer u svlačionici su ostali Zwolinski i Lovrić, a na teren su ušli Maslowski i Miya. Urodilo je to plodom, jer domaći su nogometaši preuzeli inicijativu te su pritisnuli Lokomotivu na njihovu polovicu. U trenucima nadmoći, nepromišljenim potezom Miya, koji je u samo pet minuta zaradio dva žuta kartona, Gorica je u posljednjih 25. minuta ostala s igračem manje. Nije se to osjetilo na terenu, jer Gorica je i dalje bila ta koja je diktirala tempo. Međutim, sjajnim pogotkom Radonjića u 84. minuti stavljena je točka na „i“ gostujuće pobjede.

HT PRVA LIGA, 27. KOLO
HNK GORICA – NK LOKOMOTIVA 0:2 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Radonjić (37), 0:2 Radonjić (84)
HNK GORICA: Kahlina, Muhammed, Čagalj, Jovičić, Čabraja 6, Marina 6, Maloča (od 71. Dvorneković), Mathieu, Ndiaye, Lovrić (od 46. Miya), Zwolinski (od 46. Maslowski). TRENER: Sergej Jakirović
NK LOKOMOTIVA: Grbić, Karačić, Kolinger, Majstorović, Datković, Burić, Jakić (od 75. Mlinar), Ivanušec, Lecjaks, Uzuni (od 64. Drožđek), Radonjić (od 87. Babić). TRENER: Goran Tomić

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Nogomet
  • 1 HNL
  • HNK Gorica
  • NK Lokomotiva