Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometaši Gorice otvaraju protiv Poreča, potpisani ugovori sa Žarkovićem i Zrinušićem


Rukometaši Gorice u tišini slažu priču za novu sezonu Premijer lige. Trener Andrija Nikolić na zasluženom je odmoru u rodnom Opuzenu, no zato Uprava kluba na čelu s predsjednikom Nevenom Karasom odrađuje važne poslove kako bi se u novu sezonu ušlo sa složenom pričom na svim poljima.

Suradnja s PPD Zagrebom pokazala se kao pun pogodak, a da će i igrači u suprotnom smjeru potvrđuje primjer Ivana Laljeka i Davora Ćavara koji će s višestrukim prvakom Hrvatske započeti pripreme. Lanjska garda pristigla iz Zagreba, vratar Vekić, Šafranko, Ljubić, Klarica i Vrdoljak nastavljaju svoju priču s Goricom, koja je ovih dana potpisala ugovore s Ivanom Žarkovićem te Filipom Grgom Zrinušićem.

Žarković je u Goricu došao prije dvije godine iz Siska te se pokazao dobrim rješenjem, dok je mladi Zrinušić produkt goričkog kluba koji je odlučio mladom igraču, koji je zabilježio i nekoliko nastupa za prvu momčad ponuditi ugovor. U odsustvu predsjednika Karasa, ugovore s igračima potpisao je sportski direktor Vladimir Malbašić.

Nova rukometna sezona starta 21./22. rujna, a u odnosu na lani u ligi više nisu Rudar i Rudan, umjesto kojih su novim članovima Premijer lige postali Dubrovnik i Bjelovar. Novu sezonu Goričani će otvoriti domaćom utakmicom protiv Poreča, nakon čega ih očekuje gostovanje u Umagu. 

Objava FOTO: Rukometaši Gorice otvaraju protiv Poreča, potpisani ugovori sa Žarkovićem i Zrinušićem pojavila se prvi puta na 01Portal.