Prijava

Vaša prijava

FOTO: Krenuo Mraclin pod vodstvom Marka Pancirova


Prozivkom trenera Marka Pancirova i prvim treningom na igralištu Stare grabe, nogometaši Mraclina započeli su s pripremama za novu natjecateljsku sezonu u Prvoj županijskoj ligi-Istok. Prvom okupljanju nazočilo je dvadeset igrača koje je uvodno ispred Uprave pozdravio predsjednik Goran Vukašinec, nakon čega je riječ preuzeo trener Marko Pancirov.

-Očekujem da će te biti redoviti na treninzima. Vidjeli ste kako smo proljetos izgledali u deset kolo dok smo trenirali i na kraju kada smo prestali biti redoviti. Pozivam na ozbiljnost u radu, jer rezultat tada neće izostati- istaknuo je trener Marko Pancirov.

Tijekom ljeta klub je svoje redove ojačao Brunom Augustićem, Dejanom Debijađijem, Domagojem Desputom, Petrom Bartolićem, Lukom Crnojom te vratarem Josipom Marićem, uz koje se na popisu trenera Pancirova još nalaze; Dino Cota, Juraj Cvetnić, Marko Ćevid, Matej Čičak, Ante i Josip Dolibašić, Josip Domitrović, Sonny Boy Dražić, Ivan Đurašin, Dario Guduraš, Tin Jandriš, Josip Jurić, Ivan i Mario Kos, Krešo Lučić, Filip Onić, Mislav Starčević i Marko Vrdoljak.

Tijekom priprema momčad će uz sudjelovanje na turniru u Mičevcu odigrati i četiri susreta, od kojih je prvi na rasporedu u nedjelju u susjednom Buševcu kod Poleta.

Večerašnje okupljanje završilo je uz zajedničko gledanje utakmice Dinamo-Saburtalo te roštilj. 

Objava FOTO: Krenuo Mraclin pod vodstvom Marka Pancirova pojavila se prvi puta na 01Portal.