Prijava

Vaša prijava

Istra 1961 dolazi na Udarnik


Ivan Prelec još jednom ove jeseni dolazi kući. Nakon što je prošle nedjelje s Istrom 1961 gostovao u Velikoj Gorici, Prelec Istru za manje od mjesec dana dovodi u Kurilovec, uz koji ga također vežu lijepe igračke, ali i trenerske uspomene.

Kako je Kurilovec s uspjehom preskočio pretkolo Kupa slavivši u Predavcu kod Dinama, izborio je ulazak među 32 najbolja kluba u Hrvatskom Kupu, gdje ih ovoga puta očekuje prvoligaš iz Pule, Istra 1961. Uz Kurilovec, u šesnaestini finala zaigrat će još tri županijska kluba, prvoligaši Gorica i Inter, te trećeligaš Vinogradar, koji je upravo specijalist za ovo natjecanje, gdje posljednjih godinu postižu zavidne rezultate.

Gorica je za protivnika dobila Zagreb, dok Inter koji je lani igrao u polufinalu sada očekuje gostovanje u Poreču kod Jadrana, dok Vinogradar ide u Novu Gradišku kod Sloge. U ostalim susretima igraju; Karlovac 1919-Dinamo, Buje-Rijeka, Mladost (P)-Hajduk, Hrvace-Slaven Belupo, Belišće-Split, Vuteks Sloga-Osijek, Oriolik-Lokomotiva, Zagora-Zadar, Slavonija-Šibenik, BSK-Cibalia, Varaždin-Rudeš i Opatija-Novigrad.

Susreti šesnaestine finala na rasporedu su 25. rujna.

Objava Istra 1961 dolazi na Udarnik pojavila se prvi puta na 01Portal.