Prijava

Vaša prijava

Kurilovec zakucao Lučko za dno


Nogometaši Kurilovca u gostima kod bivšeg drugoligaša Lučkog stigli su do prve ovosezonske pobjede. Iako su iz Lučkog u najavi sezone dopirali tonovi napada na trećeligaški vrh i ekspresni povratak u Drugu ligu, sudeći prema igrama i rezultatima s početka sezone, izgleda kako će to biti poprilično teška misija.

I nakon četiri odigrana kola Lučko je bez pobjede s tek jednim osvojenim bodom. Treći uzastopni poraz nanio im je Kurilovec, koji je u Lučkom zgodicima Mateja Kelave i Tomislava Grdenića u posljednjih dvadesetak minuta došao do pobjede od 2:0.

-Dečki stvarno zaslužili sve dobro sto im se dogodilo u utakmici. Bili smo maksimalno unutra s puno uložene energije i nagradilo nas je. Luckom smo u prvom dijelu ciljano prepustili inicijativu, dok smo u drugom s promjenom sustava ipak bili bolja i kvalitetnija momčad. Osim dva pogotka imali smo još situacija za bolje reagirati, ali trebamo biti zadovoljni- o utakmici će trener kurilovečkog trećeligaša, Perica Vidak, kojem su potpuni užitak pokvarile ozljede Frana Stiplošeka i Maksa Slunjskog.

Trener Vidak maksimalno stišava euforiju, jer je svjestan kako je pred momčadi još puno posla.

-Puno rada je ispred nas i dalje tako da moramo zasukati rukave i samo biti marljivi i dalje kako bi se vratili na svoje staro izdanje i napravili korak prema naprijed- zaključno će trener Vidak, čije izabranike u subotu očekuje susret protiv petrinjske Mladosti.

Objava Kurilovec zakucao Lučko za dno pojavila se prvi puta na 01Portal.