U četvrtom kolu 1. ŽNL Istok Mraclin je gostovao u Dubravi, te na dalekom gostovanju ostvario četvrtu prvenstvenu pobjedu.

Od početka susreta igrači Mraclina pokušali su voditi igru, što u ponekim trenucima nije dao dosta neravan teren, no želja i kvaliteta momčadi rezultirali su mnoštvom napada i opasnih situacija pred vratima domaćina. Mraclin u vodstvo dolazi pred kraj prvog dijela kada Augustić na polovici gostiju presjeca ispucavanje s vrata, gura loptu prema Juriču koji ulazi u šesnaesterac i prizemnu loptu šalje u suprotni vratarev kut.

Na početku drugog poluvremena u igru ulazi prošlotjedno pojačanje Mraclina, Ladislav Roginić koji se odmah pokazao odličnom igrom. U jednoj situaciji prolazi obranu domaćih, te nesebično asistira Augustiću koji podebljava vodstvo. Za 0:3 ponovno zabija Jurič kada koristi gužvu u 16 metara i loptu špicom zakucava u rašlje.

-Velika zahvala našim navijačima koji su nas pratili na ovom dalekom gostovanju, našim dečkima i treneru na trudu. Svoju podršku možete im pružiti već ove srijede kada nam u Grabu dolazi Ostrna, a u nedjelju i Posavec- poručio je zadovoljni predsjednik Goran Vukašinec.

Utakmica protiv Ostrne igra se od 17 sati, dok nedjeljni susret počinje u 16,30.

Objava Maksimalni Mraclin tricom prošao kroz Dubravu pojavila se prvi puta na 01Portal.