Prijava

Vaša prijava

FOTO: Goričani slavili kod lidera Spačve


„Inati se Slavonijo, ljepota me tvoja boli“ zapjevali su na centru rukometaši Gorica nakon subotnje pobjede u Vinkovcima. Domaću Spačvu, koja je prvenstvo otvorila s tri pobjede, Goričani su porazili s 32:28.

Sjajno je trener Andrija Nikolić pripremio momčad za susret, u kojem domaći igrači nisu imali rješenja za Rudolfa Zvonimira Šafranka, koji je postigao devet zgoditaka iz isto toliko pokušaja.

-Svaki dan povuče netko drugi, a ekipa izbaci pojedinca. Treba igrati dobro i pojedinac uvijek iskoči. Vjerovali smo da možemo do bodova, dobra smo ekipa i bit ćemo još bolji- rekao nam je nakon susreta Šafranko.

Gotovo cijelo prvo poluvrijeme Goričani su lovili zaostatak za Vinkovčanima, da bi u 28. minuti po prvi puta poveli (14:15). Preuzeto vodstvo, igrači trenera Andrije Nikolića više nisu ispuštali. Sjajno otvaranje drugog dijela već u 36. minuti donijelo im je +5 (17:22), a najbliže što su se rukometaši Spačve približili bilo je 24:25 u 49. minuti utakmice. Do potpunog preokreta nisu došli, jer Goričani su sjajnom završnicom došli do prve gostujuće pobjede.

-Odigrali smo dobru utakmicu, dečki su je odradili praktički bez greške. Najvažnije je da su vjerovali da mogu pobijediti, što se vidjelo od prve sekunde. Bili su tim, bili su momčad, a ona je i pobijedila u ovoj utakmici- istaknuo je zadovoljni trener Andrija Nikolić.

PAKET 24 PREMIJER LIGA, 4. KOLO
RK SPAČVA – HRK GORICA 28:32 (14:15)
RK SPAČVA: Cirović, Jurić 1, Maroš, Lišcic, Nad 3, Vašarević, Vignjević 7, Pašagić 5 obrana, Marić 6, Vukušić 2, Antunović, Raguž 3, Mihaljević 2, Gaca 2, Bulanča 2, Buhiniček.
HRK GORICA: Ceković 2, Ereš 3, Laljek 5, Negran 1, Šalić, Vrbić, Purić 6 obrana, Ćavar 6, Sladoljev 2 obrane, Žarković, Kraljević, Šafranko 9, Čelić, Vrdoljak 2, Gal, Ljubić 4.  

Objava FOTO: Goričani slavili kod lidera Spačve pojavila se prvi puta na 01Portal.