Nogometaši Lonje i Dinamo Hidrela, podijelili su bodove u Lonjici odigravši 2:2, čime je nastavljena kriza rezultata lonjičkog kluba ove jeseni. Iako su domaći nogometaši bili bliže pobjedi, na kraju je svakoj momčadi pripao po bod.

Vodila je Lonja u dva navrata. Za početno vodstvo pogodak je postigao Skupnjak kojega je ubrzo poništio Furić. Šestić je u 51. po drugi puta doveo Lonju u vodstvu, no Dinamo Hidrel se vraća preko Pudića u 73. minuti. Tražila je Lonja nakon toga novi zgoditak, čak ga je i postigla preko Skupnjaka, no sudačka trojka ostala je nijema, te je susret završio podjelom bodova 2:2.

U domaćim redovima zavladala je šok i nevjerica, zbog čega su se putem klupskog Facebooka oglasili napisavši između ostaloga „Apeliramo na ostale klubove da nam se pridruže i napokon prestanu šutjeti o tome što se dešava na terenima od strane sudaca, i od svih silnih sudačkih talenata koji napreduju tako da skupljaju poene kada idu odraditi neki prljavi posao. Podijeli kartone i ovi neka pobjede, sljedeće godine si na 4 HNL. Jer kao što kažu stariji navijači, a kaj se bunite sad te je pokral, u nedjelju bu došel to vrnuti…. E pa ne treba i nećemo tako.. Nogomet se ne igra radi sudaca i delegata, jer u nižim ligama oni ionako ne rade svoj posao“.

Objava Dinamo do boda u Lonjici, Lonja još jednom ogorčena suđenjem pojavila se prvi puta na 01Portal.