Prijava

Vaša prijava

Uhvaćen provalnik u mljkomate na širem zagrebačkom području


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje deset kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Naime, sumnja se da je 37-godišnjak tijekom listopada provaljivao u mlijekomate na području Susedgrada, Velike Gorice i Trešnjevke. U četiri navrata u Ulici Janka Grahora provalio je u mlijekomat tako da je uporabom podesnog predmeta obijao vrata hladnjaka mlijekomata ili lomio lokote te iz unutrašnjosti otuđivao novac. Također je u dva navrata došao do mlijekomata u Ulici Dobriše Cesarića, gdje je 14. listopada uspio provaliti i otuđiti novac, a 29. listopada je pokušao provaliti.

Nadalje, 26. listopada je u Ulici Gajnice provalio u mlijekomat i lomljenjem lokota otuđio novac, a u Velikoj Gorici je 28. i 30. listopada u Ulici kralja Stjepana Tomaševića iz mlijekomata otuđio metalnu kasu s novcem. U noći s 29. na 30. listopada u Zagrebu, u Pakoštanskoj ulici prerezao lokot na mlijekomatu i otuđio posudu s novcem.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi 10 500 kuna.

Objava Uhvaćen provalnik u mljkomate na širem zagrebačkom području pojavila se prvi puta na 01Portal.