Nogometni savez Zagrebačke županije odlučio je investirati u vlastiti prostor u Velikoj Gorici. Nakon što su niz godina bili podstanari, Savez na čelu s predsjednikom Nenadom Črnkom odlučio je napraviti iskorak, te se ušlo u investiciju kupnje vlastitog prostora.

Kroz višegodišnje uštede Savez je osigurao 40 posto vlastitih sredstava za kupnju prostora veličine 270m2. Svoj obol u financiranju prostora dat će i Grad Velika Gorica i Zagrebačka županija, koji će kroz četiri godine osigurati još 35 posto potrebnih sredstava, dok će se ostatak pokriti kroz kreditno zaduženje, a za očekivati je i određenu financijsku injekciju od strane Hrvatskog nogometnog saveza. Novi prostor će uz nekoliko ureda, imati kuhinju, skladišni prostor te veliku konferencijsku dvoranu.

Zahvaljujući HNS-u, od strane Nogometnog saveza Zagrebačke županije niželigaškim  klubovima podijeljeno je 1 500 nogometnih lopti. Inače, Nogometni savez Zagrebačke županije ove je godine kroz donacije opreme i pomagala klubovima i središtima već uložio više od pola milijuna kuna, što je i više nego značajno ulaganje i pripomoć, ako se zna da su godišnji prihodi saveza nešto iznad jednog milijuna kuna.

Objava Županijski nogometni Savez uskoro se useljava u nove prostore pojavila se prvi puta na 01Portal.