Prijava

Vaša prijava

Sara Anđelić: Nastavit ću trenirati još više i jače


Na nedavno održanom Europskom taekwondo prvenstvu, koje je održano u Španjolskoj u Marina D’oru, članica Taekwondo kluba Velika Gorica, Sara Anđelić okitila se brončanim odličjem u kadetskoj konkurenciji. Ovime je nastavljen kontinuitet sjajnih rezultata, jer prijašnjih godina osvojene su jedna europska te jedna svjetska bronca.

-Rezultati su nam vrhunski, a vjerujem kako će biti još i bolji, jer mi rastemo iz godine u godinu. U proteklih sedam godina naši su natjecatelji osvojili mnoštvo medalja. Reći će kako smo na državnim prvenstvima osvojili 52 medalje, a na najjačim svjetskim turnirima iz Grand Prix serije 41 medalju. To je velika stvar, jer ti su vam turniri u rangu Lige prvaka- ispričao je tajnik i glavni trener Taekwondo kluba Velika Gorica, Igor Matić.

Na putu do trona brončana Sara Anđelić odradila je četiri borbe, u kojima je ostvarila pobjede protiv Rumunjke Cordeanu, Grkinje Koursoumi te Talijanke Ciccarelli, da bi doživjela poraz u polufinalu od kasnije europske prvakinje Ruskinje Arine Lebedove.

-Sretna sam i zadovoljna postignutim rezultatom. I dalje ću nastaviti trenirati još više i jače- tek kratko je rekla Sara Anđelić.

Na svim postignutim rezultatima TKD Velika Gorica u ime Grada, čestitao je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, koji je tom prigodom Saru Anđelić, te njezinu imenjakinju, Saru Habijančić, koja je također nastupila na Europskom prvenstvu, prigodno nagradio.

-Drago nam je kada možemo upriličiti prijem za naše sportašice i sportaše jer to znači da su ostvarili sjajne rezultate. Ja vam od srca zahvaljujem na vašem angažmanu i prezentaciji na onome što činite za Veliku Goricu, županiju i Hrvatsku u vidu promocije- poručio je Kolarec. 

Objava Sara Anđelić: Nastavit ću trenirati još više i jače pojavila se prvi puta na 01Portal.


Štrajk se nastavlja