Želeći se uključiti u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za sestre Rinčić, Lorenu i Ivu koje su rođene s polineuropatijom, bolešću živaca i mišića koja onemogućava razvoj lokomotornog sustava, Streljački klub Turopolje, protekle je subote organizirao natjecanje na kojem su se prikupljala sredstva za njihovo liječenje. Inicijator cijele priče bio je Željko Vađić, koje su podršku dale brojne kolege, koje su se odazvale njegovom pozivu.

Ukupno je nastupilo 62-je strijelaca, kojima je natjecanje koje je održano na 75 „glinenjaka“ bio dobar trening uz još bolje druženje u opuštenoj atmosferi lukavečke streljane.

-Nema većeg zadovoljstva, nego ovako na kraju godine održati završno natjecanje humanitarnog karaktera kojim pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Na ovaj smo način ujedno proslavili i sve uspjehe hrvatskog streljaštva u sezoni za nama- ispričao nam je Željko Vađić, koji na kraju cijele priče nije krio svoje zadovoljstvo.

-Odaziv strijelaca je bio odličan. Svi oni pomogli su u jednoj lijepoj priči kojom smo sakupili 14 tisuća kuna. Hvala i našim sponzorima; tvornici streljiva M-90, Vinariji Lukavec te Postolarskom obrtu Marko- istaknuo je Vađić.

Između ostaloga, strijelci su mogli uživati u specijalitetima, Jadranke Sučić, koja se i ovoga puta pobrinula da nitko na streljani ne ostane gladan.

Iako je rezultat bio u drugom planu recimo da su za nijansu bolji od ostalih bili; Ante Glasnović kod seniora, Bruno Drenek u B kategoriji, Željko Vađić kod veterana, dok je ekipno najviše „glinenjaka“ pogodila ekipa GAJ-a iz Zagreba.

Objava STRIJELCI VELIKOG SRCA – Za sestre Rinčić prikupili 14 tisuća kuna pojavila se prvi puta na 01Portal.