S pripremama za nastavak sezone nakon dvotjedne stanke danas su započeli rukometaši Gorice. Trener Andrija Nikolić okupio je nešto prorijeđeni sastav, zbog pripremama mladih reprezentacija izostali su Stipe Purić, Paolo Kraljević, Rudolf Zvonimir Šafranko te Dominik Gal, dok su na pripremama s PPD Zagrebom Davor Ćavar i Zvonimir Srna.

Uz trenera Andriju Nikolića, igračima se uoči treninga obratio i sportski direktor Dragutin Kovačević, dok je ispred Uprave na prvo ovogodišnje okupljanje došao Đuro Mesić.

-Pauza nam je dobro došla da se malo odmorimo i stabiliziramo. Šta drugo reći nego da krećemo u nove pobjede. Pokušat ćemo se pripremiti što bolje možemo, kako bismo nastavili igrati u istom ritmu. Naglasak ćemo pokušati i dalje staviti na razvoj igrača- rekao nam je trener Andrija Nikolić.

Jesenas je to jako dobro djelovalo, što pokazuju i rezultati, jer Gorica je prvi dio sezone završila kao vodeća momčad Paket 24 Premijer lige, a uspješno su preskočene i tri prepreke u Kupu.

-Mi vjerujemo da ćemo nastaviti u istom ritmu. Cilj nam je uoči početka bio Liga za prvaka, koja nam je nadohvat ruke, ne znam koliko nam bodova treba da to i matematički potvrdimo- otkrio nam je Nikolić, kojeg ne brinu izostanci ovih igrači, budući da su oni u svakodnevnom trenažnom procesu.

Igrački kadar tek je osvježen, jer u vratili su se ozlijeđeni Tomislav Barišić i Ivan Vekić, dok je jedino novo ime pivot Marko Šehić, koji bi na crti trebao zamijeniti ozlijeđenog Antonija Ljubića, dok još uvijek nije poznata situacija oko Luke Lovre Klarice.

Prvu pripremnu utakmicu Goričani će odraditi 15. siječnja protiv Metalca, 22. slijedi odlazak u Celje na susret protiv Pivovarne Laško, dok je za 25. siječnja dogovorena utakmicama protiv Rudara.

-Bit će zasigurno još koja utakmica, budući da imamo dosta igrača- za kraj će Nikolić.

Nastavak sezone rukometaši Gorice otvorit će utakmicom protiv Spačve, s kojom će odmjeriti snagu i Kup susretu. 

Objava FOTO: Marko Šehić novo ime u redovima goričkih rukometaša pojavila se prvi puta na 01Portal.