Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov okupio nogometaše Mraclina: Proljeće će biti zanimljivo


Drugoplasirani sastav Prve županijske lige-Istok, Mraclin sinoć je započeo s pripremama za proljetni dio prvenstva u koji momčad ulazi s jasnom ambicijom- pokušajem ulaska u Jedinstvenu županijsku ligu. Igrače i trenera Pancirova uoči treninga dočekali su i pozdravili članovi Uprave predvođeni predsjednikom Goranom Vukašincem.

-Napokon smo krenuli. Zadovoljan sam odazivom igrača na prvi trening, jer izostala su zbog poslovnih obaveza samo tri igrača. Od danas krećemo s onim pravim radom i pripremom za proljeće- uvodno nam je rekao trener Mraclina Marko Pancirov.

U početku će Parikožari imati tri treninga tjedno te utakmicu, a kako će se približavati prvenstveni start povećavat će se i broj aktivnosti. Za sada je dogovoreno pet prijateljskih utakmica; Klas, juniori Hrvatskog dragovoljca, juniori HNK Gorice, Polet te Lukavec.

Što se igračkog kadra tiče uz Čička, Starčevića, Ćevida i Guduraša, pomalo neočekivano pauzu od igranja nogometa uzeli su Josip Dolibašić i Ivan Gjurašin, a od Mraclina se oprostio i Ladislav Roginić, dok su redove momčadi osnažili Matej Skrbin, Hrvoje Kolarić i Željko Cvetnić.

-Otišla su nam dva standardna igrača gdje je Dolibašić bio i nositelj naše igre, onda je to hendikep, no ja sam uvjerenja kako mi i dalje imamo kvalitetan kadar koji je ojačan za tri imena. Isto tako i dalje smo aktivni u traženju nekih igrača- rekao nam je Pancirov, koji se ne boji visoko postavljene ljestvice.

-Proljeće će biti zanimljivo, pogotovo jer derbi s Banom Jelačićem neće odlučivati o prvom mjestu, jer tu ima dosta mina i za jedne i druge. Zahtjevna će biti gostovanja, nas već na startu čeka gostovanje u Buni. Laganih utakmica neće biti, i u pravilu proljeće je teže od jeseni. Ja vjerujem da ćemo mi biti spremi te da imamo snage odgovoriti na pravi način- zaključio je trener Mraclina.

Objava Marko Pancirov okupio nogometaše Mraclina: Proljeće će biti zanimljivo pojavila se prvi puta na 01Portal.