Vodstvo Nogometnog kluba Mraclin na sinoćnjoj Skupštini rezimiralo je još jednu godinu, ali i najavilo novu u kojoj se između ostaloga očekuje iskorak seniorske momčadi u Jedinstvenu županijsku ligu te daljnje infrastrukturno ulaganje u objekte u Grabi. O njima se posljednjih godina skrbio Mario Tandarić-Bubi kojem je novi-stari predsjednik Goran Vukašinec uručio zahvalnicu za sve ono što radi za klub.

Sinoćnja Skupština između ostaloga imala je izborni karakter, a članovi kluba povjerenje za još jedan četverogodišnji mandat dali su dosadašnjem predsjedniku Goranu Vukašincu.

-U ime svih članova kluba želim se zahvaliti svima na dosadašnjem povjerenju, ali i na novom koje mi je ukazano. U protekle četiri godine svašta se tu događalo, dobili smo i koju sijedu više, a neki i koju kilu više. Vjerujem kako ćemo svi zajedno uspjeti nastaviti u ovom ritmu i tempu te da ćemo naš klub odvesti još više prema gore- rekao je predsjednik Goran Vukašinec čije će prvi suradnici biti Luka Cvetnić i Matija Kos koji su izabrani za dopredsjednike.

Poslove tajnika obavljat će Otto Babić, dok je Marko Kos potvrđen za blagajnika. Svi navedeni izuzev tajnika Babića čine Izvršni odbor u koji je uključen i Miroslav Iličić. Skupština je između ostaloga potvrdila i Upravni odbor od 19 članova, kao i Nadzorni odbor te Disciplinsku komisiju.

Novom vodstvu riječi potpore uputili su između ostaloga i predsjednik Zajednice športskih udruga Goran Kovačić, te čelni ljudi Grada, zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je i sam godinu dana bio vratar u Mraclinu te predsjednik Gradskog vijeća Neven Karas.  

 

Objava FOTO: Goran Vukašinec i dalje na čelu Nogometnog kluba Mraclin pojavila se prvi puta na 01Portal.