Lider Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u jeku predizborne kampanje došao je danas u Veliku Goricu zajedno s kandidatima VI. izborne jedinice kako bi se uz kavu podružio s građanima.

-Ostalo nam je svega nekoliko dana, koje smo mi pretvorili u sate i odbrojavamo kao Domovinski pokret što će biti sljedeća velika afera s kojom će nas se napasti, jer očito kad je voda u ušima onda se događaju različite stvari. Štoviše, nekim našim članovima i ljudima s liste nude se određene pozicije i benefiti da pređu na drugu stranu. Izdržat ćemo tih nekoliko dana, a u nedjelju slaviti- kazao je Škoro, ne želeći otkriti tko što konkretnu nudi.

-Drago mi je da se ovo dogodilo, jer Domovinski pokret je jedna kompaktna i koherentna koalicijska lista koja je nastala u neobičnim uvjetima. Mi ne kosimo travu desetljećima, mi nismo pravni sljedbenici nikakvog Saveza komunista, niti smo pravni sljedbenici bilo kakve stranke. Mi smo ljudi koji drugačije misle i to je naše legitimno pravo- nastavio je lider Domovinskog pokreta.

Kad je posrijedi izborni rezultat, Domovinski pokret očekuje najbolji mogući rezultat.

-Mi smo ona banka u koju će hrvatski glasači uložiti glasove, a mi smo ta banka koja će te glasove najkvalitetnije sačuvati, oploditi i učiniti s njima ono što je najbolje za hrvatsku državu i građane, a to je promjena, koja će uslijediti nakon ovih izbora- poručio je Škoro, kojega smeta što se favoriziraju samo dvije stranke.

-Glasačima se preporučuje da postoje samo dvije stranke. Nažalost, to se često radi u Hrvatskoj i kada se radi popularnost. Jučer sam također nešto naučio, ja sam naime do jučer mislio da ne bi podržao nikakvu Vladu u kojoj bi premijer bio Andrej Plenković. To i dalje mislim, no od sinoć mislim da to ne može raditi niti Bernardić. Oni su birokrati, što se moglo vidjeti sinoć- zaključio je Miroslav Škoro.

Objava MIROSLAV ŠKORO IZ VELIKE GORICE: Nakon ovih izbora uslijedit će promjena pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.