Prijava

Vaša prijava

FOTO: Stiven Žitnik okupio nogometaše Bana Jelačića

[]

S pripremama za novu sezonu, povratničku u Jedinstvenu županijsku ligu započeli su nogometaši Bana Jelačića iz Vukovine. Nakon što su u prošloj nepotpunoj sezoni osvojili naslov prvaka i ostvarili jedan od klupskih ciljeva, ovog ljeta svi su uvjereni stvoreni su dobri temelji za nastavak te uspješne priče.

Uz trenera Stivena Žitnika, igrače su na prvom treningu dočekali i članovi Uprave predvođeni predsjednikom Sašom Matejčićem. Dobra i opuštena atmosfera osjetila se na svakom koraku. Jedan od glavnih razloga je i taj što se seniorska momčad okupila nakon više od četiri mjeseca kako bi započela s radom.

Šampionsku momčad napustili su Zlatko Relota i klupska legenda Josip Matejčić koji je zaključio igračku karijeru. Njih će pokušati nadomjestiti čak osam novopridošlih igrača; Krešimir Pajdić, Josip Mihanović, Jurica Čumpek, Josip Matić, Lovro Matković, Miron Memić, Ivan Marković i Marko Rovišan.

-Otišla su nam dva kapitalca, no došlo je osam igrača i ja vjerujem da će tih osam igrača nadoknaditi njih dvojicu. Morat ćemo mijenjati stil igre i prilagoditi se zahtjevima više lige- kaže nam trener Stiven Žitnik.

Uz njih na popisu trenera još se Davor Sakač, Franjo Jergovski, Antoni Prizmić, Petar Godinić, Saša Sabljak, Branimir Ivanjko, Ivan Jambrešić, Marko Rus, Josip Miletić, Ivan Smok, Dominik Mršić, Dominik Smolković, Domagoj Gmižić, Ian Cvek Šekuljica, Gabrijel Orešković, Mateo Nikić i Marko Štulić.

Kroz pet tjedana trenažnog procesa odradit će se 15 treninga te odigrati utakmice protiv Mladosti Buzi (1. kolovoza), Gradića (6. kolovoza), Mladosti Obrezina (9. kolovoza), Turopolja (13. kolovoza) te Poleta (16. kolovoza).

-Udarni dio priprema je od Oluje do Velike Gospe gdje nam je u planu pet utakmica i četiri treninga. Tu će se dešavati sve ono bitno za pripreme- o pripremama će trener Žitnik, koji vjeruje kako će Ban Jelačić igrati zapaženu ulogu u prvenstvu.

-Naša je ambicija da budemo konkurentni na svim poljima te da dečki daju sto posto od sebe pa gdje nas to odvede. Tako smo krenuli lani. Imperativa nema, a budemo li dobri bit ćemo visoko, a ako nismo Bože moj. Ja se nadam kako ćemo dobro krenuti i dobro završiti- zaključio je predsjednik Saša Matejčić.

Objava FOTO: Stiven Žitnik okupio nogometaše Bana Jelačića pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.