Prijava

Vaša prijava

Humanitarka definitivno otkazana

[]

Koronavirus uvelike je utjecao na naš svakodnevni život. Brojna događanja i manifestacije zbog odgovornosti prema društvu odgođene su ili otkazane. Iako su se gorički BBB-ovci nadali kako će epidemija popustiti i omogućiti održavanje Humanitarke krajem kolovoza, to se neće dogoditi.

Odgovornost prema društvu bila je misao vodilja ovih plemenitih dečkiju koji su posljednjih godina svojim radom i entuzijazmom stvorili sjajnu priču, ali i pomogli onima kojima je to potrebno. Iako su odluku o otkazivanju donijeli teška srca, vjeruju kako će već sljedeće godine organizirati nikad bolju Humanitarku.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti

“Na žalost svih nas željnih tradicionalno najboljeg druženja u godini, teška srca moramo otkazati ovogodišnju Humanitarku za neka druga, nadamo se puno ljepša vremena.

Svjedoci smo eto jedne pošasti za koju do prije godine dana nitko nije ni slutio kakve je snage i da je uopće moguće zaustaviti cijeli svijet na neko određeno vrijeme.

Jednostavno moramo biti odgovorni kako prema nama samima tako i prema svim građanima našega grada, te smo već sada sigurni da će svibanj 2021 biti najjača i najluđa Humanitarka ikada! To Vam garantiramo!!!”

Objava Humanitarka definitivno otkazana pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.