Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometaši Gorice pobjedom protiv Bjelovara otvorili pripremni ciklus

[]

Posljednju službenu utakmicu rukometaši Gorice odradili su 11. ožujka, kada su pobjedom u Vinkovcima izborili četvrtfinale Kupa Hrvatske. Samo nekoliko dana kasnije sezona je prekinuta, a kasnije i poništena.

Nakon pet mjeseci Goričani koji se nalaze u trećem tjednu priprema sinoć su u Gradskoj sportskoj dvorani odigrali prvi pripremni susret. Protivnik je bio Bjelovar, a nakon šezdeset minuta igre rezultat je bio 31:23 za gorički sastav, koji je izuzev početnog minimalnog vodstva gostiju konstantno bio u vodstvo. U prvom dijelu u nekoliko je navrata bilo +5, dok je u nastavku susreta semafor u jednom trenutku pokazivao i +9 (29:19).

-Najbitnije je bilo da se dečki rastrče i da vidimo u kojoj smo fazi pripremljenosti. Vidljivo je da tu još uvijek treba rada i da nismo uigrani, jer imamo dva nova vanjska igrača i potrebno nam je vremena da svi pohvatamo svoje uloge i zadatke- nakon susreta nam je rekao trener Andrija Nikolić, koji je zadovoljan dosadašnjim radom u pripremnom periodu.

-Treniramo odlično i vjerujem kako će to svakog dana biti sve bolje i bolje te da nas očekuje još jedna dobra sezona- zaključio je Nikolić.

Novu provjeru Goričani imaju u nedjelju kada će ugostiti Metalac, dok ih u utorak očekuje susret protiv PPD Zagreba.

Objava FOTO: Rukometaši Gorice pobjedom protiv Bjelovara otvorili pripremni ciklus pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.