Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Mraclin se vraća u Jedinstvenu županijsku ligu

[]

Nogometaši Mraclina uspjeli su u svome cilju. Naredne sezone zaigrat će u Jedinstvenoj županijskoj ligi, nakon što su u kvalifikacijskoj utakmici odigranoj u Rakitju s 2:0 svladali Pušću. Važnost utakmice učinila je svoje, no nogometaši Mraclina nisu podlegli pritisku, izdržali su sve i na kraju zajedno s više od 150 navijača među kojima je bio i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec proslavili povratak u ligu više.

Najviše poteškoća domaća je obrana imala s Hruševarom, no u prvom dijelu gosti su ostali bez opasnijeg udarca prema golu Mraclina, čiji su igrači bili dominantnija momčad. U 27. minuti Bruno Augustić imao je sve u svojim nogama, no njegov udarac s 11 metara obranio je vrlo dobri gostujući vratar Posavec, kojeg je u nastavku akcije spasila vratnica. Prijetili su nakon toga Milatović i Vidović, a kada se već činilo kako će se na odmor otići bez pogodaka ukazao se Slavko Vidović koji je iz blizine zatresao mrežu Pušće.

U nastavku susreta igra se rasplamsala, a najbliže pogotku gosti su došli u 55. minuti kada je Pulek u slalomu nanizao nekoliko igrača Mraclina, no njegov udarac bio je lak zadatak za vratara Marića. Sve dvojbe oko pobjednika riješio je u 63. minuti najbolji na terenu Petar Milatović, koji je udarcem s dvadesetak metara postavio konačnih 2:0 za Mraclin.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, moglo je započeti veliko slavlje GPP-a i nogometaša Mraclina, koje se potom preselilo na Novu grabu, gdje su igrače po povratku dočekali i tamburaši.

U Novoj grabi NK Mraclin slavi povratak u Jedinstvenu županijsku ligu

Gepostet von 01Portal am Freitag, 14. August 2020

KVALIFIKACIJSKA UTAKMICA ZA JŽNL
NK MRACLIN – NK PUŠĆA 2:0 (1:0)
STRIJELCI: Vidović (44), 2:0 Milatović (67)
NK MRACLIN: Marić, Petravić (od 58. M. Kos), Desput (od 76. Bartolić), J. Domitrović, M. Skrbin, Onić, Jurić (od 86. Kapović), Augustić (od 66. Ivančić), Milatović, Vidović, I. Kos. TRENER: Marko Pancirov
NK PUŠĆA: Jelačić, Posavec, Šenkiš, Bregar (od 76. Perički), Mrkonjić (od 66. M. Starjački), Hercigonja, Pulek, N. Starjački (od 38. Starček), Teklić, Hruševar (od 86. Barušić), Kartelo. TRENER: Dario Ivanuš
IGRAČ UTAKMICE: Petar Milatović

Objava VIDEO/FOTO: Mraclin se vraća u Jedinstvenu županijsku ligu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.