Prijava

Vaša prijava

Kurilovec sutra gostuje kod Jaruna. Luka Pavlak novo pojačanje

[]

Pred trećeligašima je sutra nova prvenstvena runda, deveta ove jeseni. Derbi kola igra se na Jarunu petoplasirani istoimeni domaćin dočekuje vodeći Kurilovec, koji je jedini bez poraza ove jeseni. Trenera Pericu Vidaka uhvatili smo upravo u pripremi utakmice.

-Utakmici pristupamo kao i svakoj do sada. Ritam srijeda-subota učinio je svoje, a to se vidjelo protiv Vrapča kada nam je u pojedinim dijelovima susreta nedostajalo energije. Bez obzira na sve, sutra ćemo biti maksimalno pripremljeni i spremni za sve ono što nas očekuje. Uvjeren sam kako ćemo se prikazati u najboljem svjetlu i pokazati sve ono što nas je do sada krasilo- u najavi utakmice će trener Perica Vidak.

I ovaj će susret propustiti Grdenić i Tramontana, dok će novo ime u sastavi biti Luka Pavlak, koji je u međuvremenu pojačao redove Kurilovčana.

-Riječ je o jednom od najinteresantnijih mladih igrača u ovom okruženju. Oko njegova angažmana bila je obostrana želja, a upravo je on bio profil igrača koji će nam još malo zaoštriti konkurenciju u ofenzivnom dijelu. Vjerujem kako će nam donijeti dimenziju više- istaknuo je Vidak.

Za vikend Kurilovčane očekuje mali predah, jer je susret protiv Mladosti odgođen zbog pojave COVIDA-19 u redovima petrinjskog kluba, dok već u utorak izabranici Perice Vidaka igraju finale Kupa NSVG gdje ih očekuje susret protiv Bana Jelačića.

Objava Kurilovec sutra gostuje kod Jaruna. Luka Pavlak novo pojačanje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.