Prijava

Vaša prijava

FOTO: Sava (S) do boda u Lukavcu

[]

Puno se u redovima Lukavca očekivalo od susreta protiv Save Strmec. Domaća momčad koja je u rezultatskom naletu budući da je u nizu od deset susreta bez poraza pri čemu je ostvarila devet pobjeda, vjerovala je kako protiv Save može di nove pobjede.

Nažalost, po njih goste se također nešto pitalo, pa su Lukavec napustili neporaženi. Poslije 90. minuta igre rezultat je bio 1:1, pri čemu za pobjedom više mogu žaliti domaći nogometaši, koji su u 88. minuti imali mat situaciju za pobjedu, jer je sudac po drugi puta pokazao na bijelu točku za domaću momčad. Hrvoje Humeljak koji je u 13. minuti bio siguran realizator najstrože kazne, ovoga puta nije bio siguran. Vrlo dobri gostujući vratar Lukić, koji se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana pročitao je njegovu namjeru i najzaslužniji je uz strijelca Surjana, što je Sava ostala neporažena.

Ovim bodom Lukavec je barem na 24 sata zasjeo na prvo mjesto, jer se bodovno izjednačio s Ravnicama koje danas gostuju u Odri.

4. NL SREDIŠTE, 12. KOLO
NK LUKAVEC – NK SAVA (S) 1:1 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Humeljak (13-11m), 1:1 Surjan (39)
NK LUKAVEC: Luter, Lagundžija (od 70. Tuka), Marko Grdenić, Kovačić, Cimeša (od 70. Marijan Grdenić), Humeljak, L.Borković (cap.), Josip Grdenić, Elez (od 61. Kaurin), Puntarić, Krpečanec. TRENER: Slaven Batovanja
NK SAVA (S): Lukić, Jakovljević, Crnković, Držić, Cvetković (od 90. Petravić), Surjan (od 83. Klasan), Maruna (cap.), Ćaćić (od 82. Gajger), Motočić (od 61. Duspara), Horvatinec, Gabrica. TRENER: Ivan Milas

Objava FOTO: Sava (S) do boda u Lukavcu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


PREDSTAVLJANJE KNJIGE Što sam naučio na planini

Motocilist smrtno stradao kod Selnice