Prijava

Vaša prijava

VIDEO: NK Kurilovec dobio još jednu himnu

[]

“Idemo dečki iz srca Turopolja” odzvanja Udarnikom uoči svake domaće utakmice. Himna je to nogometnog kluba Kurilovec, koji je zahvaljujući Marku Požagaju, čiji sin trenira u mlađim kategorijama kluba, dobio još jednu klupsku himnu “Ku ku ku”.

-Pjesma polako postaje hit na moje veliko iznenađenje. I prije sam imao neke svoje zezancije igrajući se s instrumentima i pjesmama. I sada sam mogu reći izveo jednu zafrkanciju, ali ovoga puta uz NK Kurilovec, gdje se mi roditelji družimo. Iz svega toga rodila se pjesma za koju sam osmislio tekst i napravio pjesmu koju sam posvetio roditeljima i našoj djeci koja igraju za Kurilovec. Na kraju je ta zafrkancija ispala dosta ozbiljna, jer su svi pjesmu prihvatili jako dobro te se pjesma pjeva i u svlačionici. Drago mi je što je pjesma prihvaćena i od vodstva kluba- ispričao nam je Marko, koji je za klupski hit napravio i spot.

-Spot sam napravio s vrlo skromnim tehnološkim materijalima. Neke sam snimke napravio mobitel, iskoristio sam slike koje imamo s natjecanja. I sam spot je više zafrkancija, nego nešto ozbiljno- rekao nam je autor kurilovečke himne “Ku ku ku”.

Inače, Marko Požgaj je akademski glazbenik, koji je završio Muzičku akademiju te svira obou. Osim što je orkestralni glazbenik cijeli život, posljednjih petnaestak godina je profesor oboe u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici.

Objava VIDEO: NK Kurilovec dobio još jednu himnu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.