Prijava

Vaša prijava

10. listopada 2012. Srijeda

SRICANJEM DO ENGLESKE

Spelling Bee je natjecanje u sricanju riječi iz engleskoga jezika. Hrvatska pobjednica prošle je godine bila Paula Čivrak, naša učenica 2. b razreda. Dva tjedna učenja engleskoga jezika nagrada je koju je Paula iskoristila ovoga ljeta. U nastavku pročitajte više o njenom boravku u Engleskoj i pogledajte fotografije!

Projekt Pozdrav jeseni učenika 1. - 4. razreda

U petak 5. listopada 2012.u područnoj školi Gornji Hruševec  okupili su se učitelji i učenici  1. - 4. razreda  naše škole.

Obilježili smo Dan kruha

U utorak 9. listopada 2012. smo obilježili Dan kruha.

11. jesenski kros

Na Dan neovisnosti održao se 11. jesenski kros u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica. Utrka je počela u 11 i 15 iza dvorane srednjih škola, a završila u 13 sati. Prvo su trčala su djeca od dvije do 6 godina, a nakon njih učenici osnovnih škola, po dobi i spolu. …

Dan neovisnosti

8. listopada obilježavamo  Dan neovisnosti Republike Hrvatske i to je državni blagdan. U proljeće 1991. godine proveden je referendum o izlasku Republike Hrvatske iz SFRJ, na kome se 93% građana izjasnilo za neovisnost. Hrvatski sabor je 25. lipnja potvrdio tu odluku, međutim Europska ekonomska zajednica Brijunskom deklaracijom predlaže odgodu od …

Učenici 1.a i b razreda posjetili mlin

     10. listopada 2012. učenici 1.a i 1.b razreda bili su u Starom Čiču gdje su posjetili mlin i upoznali se s načinom proizvodnje brašna.

Učitelji povodom Dana učitelja - na predstavi Čisto ludilo

Učitelji  naše škole pogledali su 10.10.2012. kazališnu predstavu „Čisto ludilo“ u kazalištu „Komedija“ i odlično se zabavili.

Posjet Ključić Brdu

Učenici drugih razreda posjetili su Ključić Brdo i malu tvornicu tjestenine Koleda. Očito se pripremaju za Dan kruha, a plodove zemlje, odnosno kestene su ispekli i slasno pojeli u društvu prijatelja iz Područne škole Velika Buna uz sportske igre. ►

Učenici četvrtih razreda na terenskoj nastavi uz Dane kruha

     10. listopada 2012. učenici četvrtih razreda bili su na terenskoj nastavi u Petrinji, Hrastovici,  Prnjavoru Čuntićkom na izvanučioničnoj nastavi u sklopu obilježavana Dana kruha i s ciljem upoznavanja brežuljkastog krajolika.

Učenici trećih razreda posjetili OPG Grgar u Novom Čiču

     Učenici 3.a i b razreda posjetili su OPG GRGAR u Novom Čiču.