Prijava

Vaša prijava

11. listopada 2012. Četvrtak

NAGRADNI NATJEČAJ ''OBOJI SVIJET''

Forum za slobodu odgoja raspisuje poziv na nagradni natječaj pod nazivom „Oboji svijet!“ za učenike/ce 5., 6., 7. i 8. razreda osnovnih i učenike/ce svih razreda srednjih škola na području Grada Zagreba i Velike Gorice.

Dan zahvalnosti za plodove zemlje

  Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje – obilježavaju se svake godine tijekom listopada u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama.Tako smo i danas, u sklopu Dječjeg tjedna, u OŠ Eugena Kumičića  raznim radionicama i prigodnim programom uveličali ovaj dan. Obilježavanje Dana kruha pridonosi potpunijem odgoju i obrazovanju …

Profesorica Ivana Dubovečak napredovala u zvanje mentora

Naša profesorica hrvatskog jezika ove je godine službeno promoviranja u metora. Svečana promocija održala se u NSB-u u Zagrebu. 

Učenici trećih razreda posjetili mlin

     U Starom Čiču nalazi se mlin Plodinac kojeg su 11. listopada 2012. posjetili učenici 3.a i b razreda. Upoznali su se s tijekom proizvodnje brašna, ako se zrna žitarica skladište, usitnjavaju, pakiraju i odvoze u pekarnice.

Princeza i Žabac

  U utorak 9. listopada učenici Područne škole Velika Buna posjetili su Kazalište Trešnja i pogledali predstavu Princeza i Žabac nastalu prema istoimenoj bajci braće Grimm. „Uživali smo u predstavi i vrlo nam se svidjela“, rekli su nam.